Futópad szalag értékesítés és gyártás különböző területekre

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a futópad szalagok legyártásával kapcsolatban, így a magán megrendelők mellett, egyre több üzleti partnert tudunk kiszolgálni, kiváló minőségben. A konditermek arra törekednek, hogy a legszuperebb gépeket és berendezéseket használják, így már több száz, modern típusú futópad szalag gyártásával megismerkedtünk.

Akár a magán, akár az üzleti felhasználókról van szó, minden esetben lényeges, hogy pontos adatokat kapjunk az árajánlat adásához és a gyártás megkezdéséhez. Ennek menetét egy másik menüpontban pontosan megtalálják.

A két felhasználói csoport között a legnagyobb különbség a futópad hengereinek átmérőjében van. Az üzleti, azaz a konditermi felhasználók sokkal erőteljesebb, nagyobb teherbírású professzionális gépeket használnak, amely esetében más szalag típust kell használnunk.

A magán, otthoni felhasználók kiszolgálása legalább olyan fontos számunkra, mint üzleti partnereinké, ezért bátran keressenek minket, ha futópadjukhoz új szalagot szeretnének készíttetni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi ajánlatot futópad szalagokra!

Futópad szalagok

Futópad szalag gyártás és értékesítés

Futópad szalagok minden futópad típushoz. Egyedi méretek, és igények teljesítése is lehetséges.
Kérdezzen bátran szakértő kollégáinktól!
Albelt Kft. Esztergom, Doboz M. utca 57.
Kapcsolat
Szakértőnk:
Engelbrecht Zoltán
Telefonszámunk:
+36 20 350 9735 (H-P. 8-17 óra között)
E-mail:
albelt@albelt.hu (Non-Stop)