Hogyan mérjük le a futópad szalagot?

Ahogy minden kereskedelmi esetben, egy árajánlat adással kezdjük a munkát. Azért, hogy a legkedvezőbb árajánlatot tudjuk tenni, pontos adatokra van szükségünk, amelyek az alábbiak:

  • A hurok hossza, amely lehet teljes, kiterített, valamint a kör mérete milliméterben (mm)
  • A szalag szélessége milliméterben (mm)

Ezeket az adatokat elegendő egy a háztartásban is használatos mérőszalaggal lemérni. Szerencsés esetben, ha megvannak a futópad papírjai, a gép leírásába pontosan megtaláljuk. A legjobb, ha a könyvben szereplő adatok mellett ön kézzel is leméri a szalagot, mivel előfordul, hogy több hasonló (de nem teljesen egyforma) futógép típushoz ugyanazt a leírást mellékelik.

Nem elég, ha csak a futó felületet méri le, minden esetben szükséges a fentebb említett két pontos adat. Amennyiben a futópad szalag kinyúlt, úgy javasoljuk a henger/görgő félig beengedett állapotában lemérni a hosszméretet. Ekkor a feszítő henger mindig középállásban legyen.

Kétpontos lépés a szalag méretének megadásához:

  1. A szalag szélességét a futópadok esetében kb. 300 és 600 milliméter közé tehetjük. Ennek a méretnek a megadásához mérje le keresztben a szalagot.
  2. A futópad szalag teljes hossz méretének leméréséhez körbe kell mérni a szalagot úgy, hogy a feszítő henger félig beengedett állapotban van, középállásban. Ez az adat általában 1800 és 3600 milliméter közé tehető.

Ha megadta a pontos méretet, a kalkulátorunk megjelenít egy ajánlatot, amelynek elfogadása esetén megkezdjük az Ön által rendelt futópad szalag legyártását.

Amennyiben elakad a mérés során, vagy technikai segítségre van szüksége az adatok megadásával kapcsolatban, keressen fel minket telefonos elérhetőségünkön!

Futópad szalagok

Futópad szalag gyártás és értékesítés

Futópad szalagok minden futópad típushoz. Egyedi méretek, és igények teljesítése is lehetséges.
Kérdezzen bátran szakértő kollégáinktól!
Albelt Kft. Esztergom, Doboz M. utca 57.
Kapcsolat
Szakértőnk:
Engelbrecht Zoltán
Telefonszámunk:
+36 20 350 9735 (H-P. 8-17 óra között)
E-mail:
albelt@albelt.hu (Non-Stop)